Professionel maler
i Roskilde

Udfører opgaver til erhverv og private på hele Sjælland

  • Over 30 års erfaring som maler
  • Perfektionist til fingerspidserne
  • Gode priser
  • Ingen opgaver er for små – eller store
  • 100% tilfredshedsgaranti

Udfyld for uforpligtende snak

Er du i tvivl om, hvad du har brug for. Jeg rådgiver gerne.

Veletableret og professionelt malerfirma i Roskilde

Skal du bruge en god og kvalitetsbevidst maler i Roskilde eller området deromkring, så vil jeg meget gerne give et bud på dette arbejde.

Jeg har været selvstændig med eget malerfirma siden 2001, og jeg sætter en stor ære i at udføre det bedst mulige arbejde, og jeg er først tilfreds, når kunderne også er tilfredse med arbejdet.

Siden 2001 har jeg hjulpet lang række kunder med deres malerarbejde, og min motivation er stadig glade kunder og et godt håndværk. Jeg har både private kunder og erhvervskunder.

Jeg har desuden et godt samarbejde med mange andre dygtige håndværkere, så hvis der kræves flere håndværkere og andet arbejde, så kan jeg også værre behjælpelig med disse løsninger.

Maler i mere end 35 år

Udover mit eget malerfirma i Roskilde, så har jeg været maler i over 35 år, hvor jeg har lavet over 250 projekter. Det har været projekter af mange forskellige slags, så min erfaring er rigtig stor og bred.

Denne erfaring kommer mig til gode i dag i mit firma, hvor jeg ligeledes har mange forskellige maleropgaver. Dette gør derfor, at jeg kan tage næsten alle opgaver ind.

Og jeg er selvfølgelig altid ærlig med mine evner, og hvis jeg ikke er ekspert inden for den ønskede opgave, så oplyser jeg selvfølgelig dette. Jeg lever af de glade kunder i Roskilde og omegn, hvorfor jeg kun laver arbejde, som jeg professionelt kan stå på mål for.

Maler til privat og erhverv

Jeg har både private og erhvervskunder i mit malerfirma, og jeg har bl.a. lavet arbejde for andelsforeninger, organisationer og diverse virksomheder.

Jeg har bl.a. dekoreret Næsborg Fondens lokaler med spændende specialtapetsering.

Derudover har jeg erfaring med diverse specialopgaver hos private, hvor der ønskes en specialtapetsering eller andre særlige ønsker.

Jeg tager mig altid god tid til at høre om folks ønsker, så jeg ved præcis hvordan arbejdet ønskes udført. Planlægningsfasen er nemlig utroligt vigtig, da det er med til at sikre, at det færdige resultat bliver som ønsket.

Kontakt mig derfor for en uforpligtende snak om arbejdet, så kan vi sammen spore os ind på det ønskede resultat og jeres muligheder. Længere hen af vejen kan jeg eventuelt komme ud og se jeres særlige ønsker.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere i forbindelse en renoveringsprojekt f.eks., så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere.

Scroll til toppen

Få et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.